Kittens

 • Kittens
  Ozira heeft op 15 april 2018 3 abessijn v. kittens gekregen, een zwart zilver katertje, een sorrel zilver poesje en een zwart zilver poesje. Klik hier om ze te zien.

 • !!! Voorwaarden (eerst lezen)

  Ik krijg vaak mails van geïnteresseerden die direct of gelijk bij het volgende nestje reeds een kitten willen hebben, dit begrijp ik wel, maar dit kan ik helaas niet beloven of garanderen.
  Wij zijn geen winkel, en hebben dus niet aan de lopende band kittens, en de nestjes zijn vaak klein.
  Vaak dient u dus geduld te hebben, vooral als u een specifieke voorkeur hebt voor een bepaalde kleur, geslacht, enz... . Maakt dat allemaal niets uit, hebt u sneller kans op een kitten :-) .
  Om het een beetje overzichtelijk te maken, werk ik met een wachtlijst.
  Dikwijls krijg ik dan de vraag 'hoe lang is de wachtlijst ?', dit is iets waar ik helaas moeilijk een correct antwoord op kan geven, dit vooral omdat veel mensen bij meerdere cattery's opgeschreven staan en intussen mogelijk elders al een kitten hebben gevonden. Helaas laten ze mij dit dan vaak niet weten zodat de wachtlijst op het moment suprême een heel stuk verkort kan worden, en u dus opeens veel sneller bij de gelukkigen bent. Ik zou het dus wel appreciëren dat als u niet meer op de wachtlijst wilt staan, mij dit even laat weter, dit bespaart mij een stuk 'contacteer' tijd nadat er een nestje is geboren ;-)
  Voordat u bij ons op de wachtlijst komt, raden wij u wel aan om eerst ons kittenbeleid en karakter te lezen.

Op de kaart hieronder zie je waar onze kittens zijn gevestigd in België en Nederland,
het huisje is onze cattery, de blauwe zijn de katertjes, de roze de poesjes, onder de groene wonen meerdere Nanu-Emuishéré's kittens, onder de kruisjes woonde er vroeger een Nanu-Emuishéré kitten, maar is helaas intussen overleden en onder het vraagteken woonde er een somali poesje dat helaas zoek is geraakt.
Verder zijn er ook 2 poesjes in Duitsland en 1 in Noorwegen gevestigd.
Niet alles is even duidelijk omdat sommige kittens nogal dicht bij elkaar wonen/woonden.

Kittenadoptanten zijn ook steeds welkom 'indien ze dit zelf willen' op mijn persoonlijke facebookpagina, het is altijd leuk om op die manier af en toe van de kittens te horen, foto's te zien, maar dat mag natuurlijk ook via E-mail of de facebookcatterypagina, wat men zelf het makkelijkste, aangenaamste vindt ;-)

     

Kittens

 

Op 15 april 2018 zijn de kittens geboren van:

Nanu-Emuishéré's Ozira

Er zijn 3 abessijn v. kittens geboren, 1 zwart zilver katertje, 1 sorrel zilver poesje en 1 zwart zilver poesje, klik hier om ze te zien.

 

Verwacht

/

Planning   

Plannen kunnen altijd wijzigen doordat de natuur niet meewerkt, je ook rekening moet houden met verschillende zaken, zoals soms afspraak met dekkatereigenaar, het vervoer ernaar, ...

 

Vanaf dat Solana krols wordt, mag deze dekking plaatsvinden.

L'il Ainjil's Famous Falain

Nanu-Emuishéré's Solana

Kittens kunnen somali en abessijn v. zijn in sorrel en wildkleurZodra Xena het wilt, zal deze dekking plaatsvinden

L'il Ainjil's Famous Falain

Nanu-Emuishéré's Xena Warrior Princess

Kittens kunnen somali zijn in sorrel en wildkleur (mogelijk ook blauw en fawn)